Mira Vatanen

 

Nimeni on Mira. Omien henkisten ja kehollisten kipujen myötä heräsin tutustumaan itseeni. Pikkuhiljaa aloin aavistaa, että omaan itseeni tutustuminen avaa ovia paljon laajempaan ja runsaampaan elämän kuvaan. Koko elämäni kaikki tasot alkoivat muuttua ulkoisesti ja sisäisesti. Vaikka muutokset toivat paljon kipua lisää, aloin voimaan henkisesti paremmin. Mitä enemmän näkee itsessään tunne- ja mielenvarjoja, valo alkaa virtaamaan uudistaen ja puhdistaen vanhoja uskomus- ja mielenmalleja, jolloin tunnevirrat alkavat elpymään ja virtaamaan vapaammin. Halusin elää elämääni hereillä ja tiedostaen, että jokainen askel luo uutta kaikkialle sekä kaikessa minussa.

Omaan itseen tutustuminen herätti valtavan kiinnostuksen valokehosta sekä fyysisestä kehosta. Koen energiat voimakkaasti fyysisen kehon kautta, joten oli loogista tutustua luontaisterapioihin, joista sain valtavasti tietoa kehon järjestelmästä. Kiitän joka päivä, että voin tehdä ihmisten kanssa tätä hoitotyötä.

Kun tarkastelin lisää omaa elämänkaartani, näin selkeän johdatuksen myös kouluttajana olemiseen. Kun palapelin palaset olivat valmiit, aloitin oman Valon Kosketus ryhmäni vuonna 2016.

Valon Kosketus on ollut elämässäni aina. Sen johdatuksena löysin vuonna 2006 Anna-Liisan ja hänen ihanat koulutukset ja ryhmäläiset. Heidän valossaan olen saanut kasvattaa omat siivet ja juuret syvälle Äiti Maan ytimeen. Ryhmien valtava valo ja pyhät hetket ovat olleet minulle elinehto, tässä jatkuvassa muutoksen tuulessa, mitä kaikki me käymme läpi. Koen että ryhmässä kasvaminen vapauttaa ja nopeuttaa meidät Itseksi tulemiseen. Pyhä tieto ihmisen matkasta on auttanut ymmärtämään itsessä ja toisissa tapahtuvia valokehon rakenteellisia muutoksia, jotka ilmentyvät elämän arjessa, tässä ainutlaatuisessa elämässä, mitä saamme kokea tässä ihmiskehossa. Ihminen on pyhä ja jumaluus kokee minussa.

Valon Kosketuksin Mira

Mira Vatanen

www.valokeho.fi

mira@valokeho.fi