Koulutus

Valon Kosketus-perustason koulutuksessa saat valmiudet tehdä energiahoitoja ja jatkotason Transformaatiokoulutuksesta Valon Kosketus -hoitoja.

Opiskelijat valitaan haastattelun kautta, joka tapahtuu kirjallisesti tai suullisesti tapaamisen yhteydessä. On hyvä, jos hakijalla on jo hoitoalan kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Eri alojen hoitajat ja terapeutit hyötyvät paljon tästä koulutuksesta, mutta sen voi käydä myös oman henkisen kehityksen tueksi ja avautumiseksi, sillä henkisen tietoisuuden laajentuessa avautuu myös energiaherkkyys. Taitojen kehittyessä pystyy sitten auttamaan lähipiiriä tai tekemään muuta valon työtä.

Perustaso käsittää seitsemän viikonloppua lähiopetusta.
.
Lähijaksojen teemoja ja työskentelytapoja:

• Rentoutusharjoituksin opitaan tunnistamaan kehon viestejä ja niiden yhteyttä tunteisiin. Meditaatioharjoitukset avaavat sydäntietoisuutta ja yhteyttä valoon. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja tuodaan näkyväksi sielun sisäisiä kuvia.
  • Hoitoharjoitukset lisäävät ymmärrystä jakson teemoihin, auttavat tunnistamaan energioita ja kirkastavat valoyhteyttä. Hoidettavana ollessasi saat kokemuksen valon kosketuksesta ja sen vaikutuksesta omassa prosessissasi.
  • Energia-anatomia, auran tasot ja auran puhdistaminen, eri energialaatujen erottelu ja tasapainottaminen.
  • Chakrat ja eri ulottuvuudet, tunnekehon puhdistaminen ja harmonisointi.
  • Luonnon elementit ja parantavat säteet hoitotyössä sekä sisäisen lapsen avulla yhteys luontoon.
  • Omien sukujuurien karmallinen tiedostaminen ja anteeksianto. Ymmärryksen ja kiitollisuuden kautta vastuunotto omasta elämästä ja avautuminen sieluohjaukselle.

Lähijaksojen välillä syvennetään omaa prosessia elämänkaareen liittyvillä tehtävillä sekä harjoitushoidoilla. Hoitoharjoitukset raportoidaan ja kouluttajan palautteet tukevat löytämään oman intuitiivisen tapasi hoitaa. Oppimateriaaleina ovat  Anna-Liisa Nuutisen kirjoittamat, 4 oppikirjaa koulutuksen aihepiireistä.

Viimeiselle tapaamiselle opiskelijat tekevät lopputyön omasta prosessista, oman kasvutarinan. Koulutuksesta saa todistuksen.

Koulutus kestää noin vuoden ja koostuu seitsemästä viikonlopusta ja välitehtävistä. Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta henkisestä kasvustasi tai toimit jo hoitotyössä. Hinta 1800€+ alv 24% 432 = 2232€, sis koulutustilan vuokran, materiaalit ja 4 Anna-Liisa Nuutisen kirjoittamaa oppikirjaa. Lisäksi ruokailu- ja majoituskustannukset. Hinta peruskoulutuksen kertaajille 1200€ + alv 24% 302,40€=1562,40€, sis tilavuokra ja koulutusmateriaalit. Koulutusmaksun voi maksaa useammassa erässä.

Transformaatiokoulutuksessa
 syvennymme karmallisiin asioihin ja menneisiin elämiin, jotka muodostavat kohtalomme.  Perehdymme vihkimyspolkuun ja transformaatioon. Kun energiat ja tietoisuudentaso kohoaa, ihmisessä tapahtuu merkittävä muutos energiarakenteissa. Opimme tekemään transformaatiohoitoja ja auttamaan uusien valokehojen ja -rakenteiden synnyttämisessä.  Siitä saa myös todistuksen.