Päivi Ilonen

Päivi

Päivi

Minun sieluni rakastaa hiljaisuutta, luonnon ääniä, musiikkia, kukkasia, kohtaamisia ihmisten kanssa, iloista puheensorinaa, elämän syvempien totuuksien pohdiskeluja, pysähtymisiä pienten ihmeiden äärelle, läsnäolon hetkiä ystävien ja läheisten kanssa, oivalluksia omasta itsestä, vapautta, uuden oppimista ja löytämistä, eläimien viisautta ja täydellistä läsnäolon taitoa, talven valkoisia hankia, kevään tuoksuja, kesän valoa ja makuja, syksyn väriloistoa, yksinkertaisuutta, tähtitaivasta… niin paljon on elämässä, mistä nauttia ja olla onnellinen.

Tällä elämäni matkalla kasvunpaikkojani ovat olleet luopumiset, erilaiset irti päästämisen hetket, jolloin olen hetkittäin kadottanut valon ja ilon.  Jokainen varjo on kuitenkin tuonut todemmaksi myös valon olemassaolon, luottamuksen, että kaikella on rakkaudellinen tarkoitus. Jokainen luopuminen on antanut tilaa jollekin uudelle, jokaisen luopumisen äärellä ulkoinen on menettänyt merkitystään ja sisäinen on saanut uudenlaisen arvon. Minun elämäni polku kulkee luonnossa, järven rannalla, korkealla kalliolla, metsän siimeksessä, pellon reunaa, siellä, missä voin kokea olevani osanen tuota ihmeellistä luontoa. Olen ikuinen etsijä, tahdon olla matkalla, ja ihmetellä lapsen lailla, mitä eteen tulee.  Tätä kaikkea haluan jakaa työssäni, oman kokemuksen ja oivaltamisen kautta olla vierelläsi, kulkea kanssasi hetken matkaa, rohkaista Sinua kuuntelemaan sisäistä kutsua, sydämesi ääntä. Tahdon välittää valoa ja rakkautta, vahvistaa luottamustasi, että näkymätön voi tulla näkyväksi.  Kiitän Jumalaa hänen luomistaan ihmeistä, hänen valostaan ja rakkaudestaan.

Ulkoinen opinpolku: sosiaalikasvattaja, rentoutusterapeutti, työnohjaaja, valon kosketus-terapeutti

Ilowatti
Päivi Ilonen
puh 045 676 0080
info@ilowatti.net
www.ilowatti.net

Tarjolla: valon kosketus-terapia, rentoutusterapia, intuitiivinen istunto, työnohjaus, rentoutusryhmät, meditaatiot,  Valon Kosketus-perustason  koulutus

Toimipaikat
Valkjärventie 239,  Kaarenkylä/Porvoo, – koulutus ja hoidot
Hoitola Solania, Kultasepänkatu 5, Kerava- hoidot