Merja Aalto

Merja

Merja

 

Nimeni on Merja Aalto, olen tavallinen monen roolin yhdistävä viisikymppinen: äiti, vaimo, koiran lenkittäjä ja yrittäjä :).

Koulutukseltani olen toimintaterapeutti, mutta syventäessäni osaamistani ensin NLP Masterin, Rentoutusopastajan ja Mentaalivalmentajan koulutuksilla uskaltauduin vihdoin myös Anna-Liisan henkisen polun koulutuksiin käytyäni muutaman tärkeän oppimutkan muualla.

Teen Valon Kosketus -hoitoja toimintaterapian rinnalla. Lisäksi teen mentaalivalmennusta ryhmille ja yksilöille sekä ohjaan suggestiorentoutuksia. Yhdessä toimintaterapeuttimieheni kanssa järjestän myös työhyvinvointipäiviä. Intuitiivisen energiahoitaja -koulutusten lisäksi luennoin ja koulutan Sensomotorisesta kuntoutuksesta.

Valon Kosketus hoitoja teen vastaanotollni Sastamalan Karkussa, Innovaatiokeskus Voimarinteellä. Koulutukset pyrin järjestämään Frantsilan Hyvinvointikeskuksessa ja tiloissamme Voimarinteellä.

Henkisen tien pariin minua on viety kuin pässiä narussa. Nuorimmainen poikani toimi tuolloin herättelijänä niiden aiheiden pariin, jotka olivat olleet läsnä jo lapsuudenperheessäni, mutta jotka olivat jääneet liian vähäiselle huomiolle. Tuntui siltä, että minun oli kuljettava juuri tietyt polut ja koettava mm. kuoleman läheisyys moneen kertaan ja omakohtaisestikin, jotta löytäisin sinne, missä nyt olen.

Matkanteko ei ole aina ollut helppoa. Milloin pyristelin itse skeptisenä vastaan, milloin jokin asia itsessäni vaati muuttumista ja kasvua. Enkeleillä on totisesti ollut kanssani täysi työ yrittäessään kääntäää uppiniskaista päätäni ja joutuessaan jopa konkreettisesti pelastamaan minut erinäisiltä onnettomuuksilta. Vasta Anna-Liisan hoitoihin ja koulutuksiin päästyäni koko elämäni palaset loksahtivat kohdilleen, nekin, jotka olisin itse aikanaan halunnut jättää pois.

Sielun ja henkisen puolen syvällinen kokeminen osana itseä on avannut myötätunnon, lempeyden ja nöyryyden korkeamman tason elämääni, saanut aikaan ihmeellisiä oivalluksia ja fyysistä parantumista! Voima on löytynyt heikkouden kokemisen kautta.

Syvä kiitollisuus saamastani tiukasta ohjauksesta valtaa usein sydämeni. Myös ristiriita virallisen lääketieteen ja intuitiivisen hoitamisen välillä on selätetty, sitä ei enää ole.

Tekemissäni hoidoissa korostuvat etenkin tunteet, niiden syntyyn vaikuttaneet varhaiset tapahtumat sekä merkitys ihmisen psyykkiseen, fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin ja sairauksiin.

Hoidoissa tunnen käsissäni ja koko kehossani usein hoidettavan ilot, pelot ja surut tai fyysiset kivut. Oman kehoni ja tunteideni kautta käännän aistimukset sanoiksi ja kuviksi, jotka monesti avautuvat hoidettavalle ilman, että minun tarvitsee niitä ymmärtää. Ihmiset reagoivat hyvin eri tavoin hoidolle. Toiset nukahtavat, toiset saavat vahvoja kehollisia tuntemuksia, toiset rentoutuvat syvällisesti tai aistivat värejä tai mielikuvia. Kaikki kuitenkin tuntevat olonsa keventyvän ja ihmeellisiä asioita on alkanut tapahtua monen elämässä!

Tämän voimallisen kokemuksen kokonaisena olosta ja ykseydestä kaiken kanssa haluan jakaa kanssasi! Elämä kantaa.

Merja Aalto
maalto@motivox.fi
Hoikantie 15
38100 Sastamala

Tervetuloa sivuilleni www.aikatuuli.fi!