Kirsi Moilanen

Kirsi

Monien kokemusten polkua olen kulkenut tähän hetkeen. Jälkeenpäin voin nähdä, miten selkeänä johdatus on ohjannut matkaani. Intuitio ja sielun syvyys ovat niitä timantteja, joita elämä on tarjonnut kivuliaan kasvunmatkan tueksi. Nuorena aikuisena koin vahvasti olevani erilainen kuin useimmat lähelläni elävät ihmiset. Olin erittäin herkkä toisten ihmisten tunnetiloille, väistin ristiriitoja, kärsin kovista äänistä ja ihmispaljoudesta. Vietin paljon aikaa luonnossa ja eläinten kanssa. Silloin tunsin olevani lähellä jotakin minulle todellista. Unelmoin ja kirjoitin paljon ajatuksiani. Tunsin aina olevani yhteydessä johonkin hyvin kauniiseen, jota en kokenut voivani jakaa kenenkään kanssa. Yhteydestä muodostui luja side, joka on vahvistunut aina tähän hetkeen saakka. Elämässäni nousee muutama merkittävä hetki esiin, jolloin olen kokenut minua ravisteltavan irti vanhoista rakenteista ja rakennettavan aivan uutta minua. Yksi merkittävämmäksi kokemukseksi muodostui uupumus, jonka koin ensimmäisten lasten syntymän jälkeen. Kaikki se voima, jolla olin siihen asti puskenut, oli yht´äkkiä poissa ja olin kauhuissani. Miten voin enää selvitä, kun kehoni ei jaksa ja mieleni on täynnä raskaita ajatuksia. Oli aika pysähtyä. Elämä pakotti. Tärkeimmäksi muodostui, että jaksan hengittää. Siitä läsnäolosta alkoi maailma näyttää erilaiselta. Koin vahvasti tietoisuuden, aloin nähdä asioita laajemmin. Aloin pikkuhiljaa voimistua, syödä terveellisemmin kuin aiemmin, liikuttaa itseäni siten, mikä tuntui hyvältä. Kaikki lähti siitä, mikä tuntui olevan tasapainossa olemukseni kanssa.  Mikään muu ei toiminut. Ihmissuhteet joutuivat tarkastelun alle. Pian aloin opiskella ja valmistuin rentoutusterapeutiksi. Siitä alkoi tiedon janoaminen hyvinvointiin ja siihen, mikä voima meitä tässä elämässä oikein kuljettaa. Mikä meitä täällä koittaa harhauttaa polultamme ja mikä voima meissä on, kun sielumme saa äänensä kuuluviin. Päivääkään en elämästäni vaihtaisi pois, vaikkakin välillä uskoa on koeteltu. Lasteni syntymät ja vanhemmuus ovat hioneet kulmia pehmeämmiksi ja olen saanut kosketusta sisäiseen lapseeni heidän kauttaan. Viimeisen lapsen syntymä v 2009 avasi parantajan kyvyt, niin etten voinut enää niitä ohittaa. Anna-Liisa Nuutisen tapasin vuonna 2011 ja koin tulleeni ymmärretyksi ja nähdyksi omana, arvokkaana sieluna. Se kosketti ja sisälläni paloi liekki ihmisten auttamiseen ja ohjaamiseen heidän kasvun tiellään. Halusin oppia lisää energioista, jotka olivat avautuneet käyttööni. Hoitaminen tuntui heti luonnollisemmalta kuin mitä koskaan aiemmin olin tehnyt. Luottamukseni kasvoi. Halu hoitaa ihmisiä syveni. Jatkoin kouluttautumista Anna-Liisan opissa ja sain elämääni aitoja, kauniita ihmissuhteita. Tälläkin hetkellä läheisimpiin yhtävyyssuhteisiini kuuluu useita ihmisiä, joita olen kohdannut Anna-Liisan koulutuksissa. Lisäksi meitä yhdistää rakkaus työhön, jota saamme toteuttaa valon johdatuksessa.

Työskentelen tällä hetkellä omassa yrityksessäni Hoitohuone Ilon sävel, jonka perustin v 2012. Toimin Valon kosketus-terapeuttina, kouluttajana, kalevalaisena jäsenkorjaajana ja elämäntaidon valmentajana. Lisäksi työskentelen henkilökohtaisena avustajana usealle asiakkaalle. Elämä tuntuu arvokkaalta, jota ihmeet seuraavat. Rakkaus, hyvät ihmissuhteet ja läsnäolo omassa elämässä ovat nousseet etusijalle elämässä. Hengitys on yhteytemme Jumalaan. Se virtaa luonnollisesti, kun annamme sille riittävästi tilaa elämässämme.

Rakkaudella Kirsi