Anna-Liisa Nuutinen

 

 

Anna-Liisa Nuutinen

Aloitin toimintani Intuitiivisena parantajana Karjalohjalla Heponiemen henkisessä koulutuskeskuksessa syksyllä 1982. Sitä ennen ja sen ohessa toimin  vuosina 1976-1990 kehitysvammaisten hoitoyhteisössä, joka perustui henkiseen ihmiskuvaan. Yhdessä mieheni kanssa ja hoitoperheemme jäsenten kanssa hoidimme biologista puutarhaa tuottaen itse ison osan ruuastamme. Olimme tietoisessa yhteydessä luonnon elementaalivoimien kanssa ja opimme ymmärtämään niiden merkitystä maan hoidossa. Ihmisten hoitaminen tuli meille kuitenkin yhä tärkeämmäksi, joten syksyllä 1990 luovuimme yhteisöelämästä ja perustimme oman hoitoalan yrityksen Tuulikannel-nimellä. Siitä lähtien olen tutkinut energiatasojen muutoksia sydäntietoisuuteen heräävässä maailmassamme sekä ihmisen henkisen kasvun lainalaisuuksia värähtelytaajuuksien kohoamisen yhteydessä. 1990-luvun puolivälissä aloitin kouluttamisen. Tähän mennessä olen kouluttanut 24 ryhmää.

Valon Kosketus-kouluttajia on tällä hetkellä neljä. Koulutuksessa painotamme ihmisen omaa prosessia ja elämänkaarityöskentelyä. Sitä mukaan kun ihminen tulee sinuiksi todellisen itsensä ja sisäisen lapsensa kanssa avautuvat myös yhteydet Valoon, sekä kyky auttaa toisia tämän henkisen valon avulla. Opettelemme pois suorittamisesta, vertailusta ja arvostelemisesta. Ryhmissä tuemme toistemme kasvua, opimme kohtaamaan avoimesti toisiamme sellaisina kuin olemme, ja olemaan läsnä itsessämme erilaisten meditaatioharjoitusten kautta. Tämän kaiken ohessa avautuukin sitten valolla hoitamisen taito, joka on hyvin syvällistä ja eheyttävää. Jatkokoulutuksen aikana saamme ymmärrystä energiarakenteiden muutoksista henkisen avautumisen yhteydessä.

ETÄHOIDOT

Koronakevään aikana lopetin vastaanottoni Tampereella ja aloin tehdä hoitoja etänä. Etähoidossa käyn läpi energiakehon eri tasot aivan kuin lähihoidossakin. Antaudun täysin korkeimman tietoisuuden ohjattavaksi ja seuraan, mitä tapahtuu. Olen huomannut, että hoito on hyvin transformoivaa ja vie ylösnousemusprosessia eteenpäin. Etähoidon aikana myös rakenteisiin sitoutuneet tunnelukot avautuvat ja energiavirtaukset vapautuvat. Hoito kestää vajaan tunnin, ja sen lopussa käymme läpi hoidon vaiheet ja niihin liittyvät viestit puhelinkeskustelussa.

Hoidon voi varata joko puhelinviestillä tai sähköpostilla.

info@tuulikannel.fi

050 322 3930